Onze klanten

Wat zeggen onze klanten over ons?

Hieronder vindt u reacties van enkele van onze klanten over ons en de wijze waarop we werken.

oktober 2014 084
Erwin Leber uit Houten:
“Ik kom al zeker 6 jaar minimaal elke maand bij Kapper Lekker Haar. Voor mij zijn de ruime openingstijden helemaal top. Als ondernemer is het prettig om buiten de normale kantoor- tijden naar bijv. de kapper te gaan. Mijn voorkeur gaat uit om door Nicole te worden geknipt,

zij verstaat haar vak, is altijd gezellig en enthousiast ( hoe vroeg het ook is ). Tevens verdienen zij ook een hele dikke pluim, want er worden jaarlijkse div. goede doelen gesteund. ( zie website ) Ga zo door dames. Groetjes Erwin.

——————————————————————————————————————————————————

Maria

Maria van Doorn uit Houten:
“Al bijna 10 jaar kom ik bij Nicole. Ze knipt erg goed en laat de klant in zijn waarde.”

——————————————————————————————————————————————————

oktober 2014 087

Koen Gerritsen uit Schalkwijk:
“Hallo, ik ben Koen Gerritsen uit Schalkwijk. Ik vind het leuk om bij Nicole naar de kapper te gaan want dan krijg ik altijd een snoepje. Ook vind ik het leuk om expres niet stil te zitten om Nicole te plagen en dat lukt altijd!!”

——————————————————————————————————————————————————

Willy uit Houten:
“Met veel plezier kom ik bij lekker haar, nog nooit niet blij naar huis gegaan! Ik gebruik ook graag de producten van Joico, zelf ben ik werkzaam bij parfumerie Douglas en ken ik het belang van goede verzorging voor huid en haar. Denk ook eens aan een masker voorje haar, kost weinig tijd, geeft direct een mooi resultaat en bovendien heb je lang plezier van het effect.”

——————————————————————————————————————————————————

Renate uit Schalkwijk:
“Het is fijn om hier naar de kapper te gaan. Ze knippen het mooi en werken het netjes af door het nog even in model te brengen. Altijd een leuk en gezellig praatje met eventueel wat te drinken. Echt helemaal top! Ik kom hier al bijna 5 jaar en ga hier voorlopig niet weg.” 


David uit Houten:
“Ik ben heel blij met Nicole en Ingrid. Nicole knipt mijn haar inmiddels al 8 jaar en weet precies wat ik wil: een lekker makkelijk kapsel, snel geknipt met een kopje koffie en even bijkletsen. En ze zorgt ervoor dat ik af en toe wat anders probeert.”

Carla Prick over Kapsalon Lekker Haar

Carla uit Houten:
“Al jaren kom ik bij kapsalon Lekker Haar in Houten. Nicole is een hele fijne kapster, omdat ze zo enthousiast is over haar werk en altijd wel weer een goed idee heeft maar tegelijkertijd mijn eigen wensen ook serieus neemt. Nog nooit ben ik zelfs maar een klein beetje ontevreden weggegaan. Ik ga altijd netter gekapt weg dan wanneer ik thuis de deur uit ga. Die tevredenheid komt ook door de persoonlijke aandacht en de betrokkenheid.”

“Mijn kinderen zijn alle drie ook enthousiast. Eerst werden zij altijd geknipt door Nicole, maar nu Ingrid er is, heeft zij dat overgenomen. En ook Ingrid vinden wij allemaal een hele leuke, warme meid en een goede kapster.”

“Wij blijven dan ook onze afspraken ruim van tevoren maken bij hen!”


Floor over kapsalon Lekker Haar

Floor uit Houten:
“Spannend! Een nieuw kapsel (stuk korter) voor het eerst in mijn leven highlights en dat alles bij een nieuwe kapper die ik niet kende in Houten. De website sprak aan en na binnenkomst voelde ik me snel op mijn gemak. Ingrid heeft mij met veel zorg geknipt en gekleurd en zie het resultaat! Ik ben er erg blij mee. Bedankt! ”


Erik over kapsalon Lekker Haar

Erik uit Houten:
“Ik word niet alleen perfect geknipt, maar het contact met Nicole of Ingrid is altijd plezierig en persoonlijk. Nicole en Ingrid nemen altijd de tijd voor je. Het is kleinschalig en daardoor heel persoonlijk. Ik kom altijd tevreden weer naar huis met een goedgeknipt kapsel. Niet onbelangrijk, mijn vrouw is ook altijd erg tevreden.”


  Renske over kapsalon Lekker Haar

Renske uit Werkhoven:
“In het verleden vond ik het vervelend om naar de kapper te gaan. Ik had vaak de indruk, dat de wensen die ik had voor mijn kapsel niet goed werden vertaald naar mijn ‘nieuwe coupe’. Verder kon ik me storen aan de oppervlakkige gesprekjes die de kappers – wat dwangmatig-  met mij voerden. Sinds een aantal jaar kom ik bij kapsalon Lekker Haar. Ik ben heel tevreden over de manier waarop mijn haar geknipt wordt en met de kleuradviezen die ik krijg. Hier heb ik het idee, dat er écht met mij mee wordt gedacht en dat er ruimte is voor persoonlijke aandacht.”

Brenda over kapsalon Lekker Haar
Brenda uit Leidschendam:
“Ik vind naar de kapper gaan heerlijk! Lekker tutten, theetje doen en natuurlijk mijn haren laten knippen. Er wordt altijd naar mijn wensen geluisterd en met de ervaring van Nicole aangevuld. Laatst heb ik lang getwijfeld over een pony knippen. Uiteindelijk heb ik het toch gedaan op advies van dames uit de kapsalon. Zo veel leuke reacties gehad.  Ook thuis kan ik altijd nog een beetje nagenieten. Dat doe ik met de producten uit de salon. Mijn haar wordt er heel mooi van en het ruikt zo lekker.”