Onze klanten

Wat zeggen onze klanten over ons?

Hieronder vindt u reacties van enkele van onze klanten over ons en de wijze waarop we werken.

“Hallo, ik ben Emma Gerritsen uit Schalkwijk. Ik kom graag bij Kapsalon Lekker Haar omdat ik een hele mooie boblijn heb laten knippen en het altijd heel gezellig is hier!!”

——————————————————————————————————————————————————

Willy uit Houten:
Met veel plezier kom ik bij lekker haar, nog nooit niet blij naar huis gegaan! Ik gebruik ook graag de producten van Joico, zelf ben ik werkzaam bij parfumerie Douglas en ken ik het belang van goede verzorging voor huid en haar. Denk ook eens aan een masker voorje haar, kost weinig tijd, geeft direct een mooi resultaat en bovendien heb je lang plezier van het effect.

Renate uit Schalkwijk:
“Het is fijn om hier naar de kapper te gaan. Ze knippen het mooi en werken het netjes af door het nog even in model te brengen. Altijd een leuk en gezellig praatje met eventueel wat te drinken. Echt helemaal top! Ik kom hier al bijna 5 jaar en ga hier voorlopig niet weg.”


 

Bente en Dewi uit Houten:
“Bente:Ik ben altijd blij als ik weer naar de Nicole en Ingrid mag. Ik wil het liefst een lok en laagjes. Soms fohnen ze mijn haar ook heel mooi! Jammer dat ik nog geen kleurtjes in mijn haar mag. Dewi: Ik vind het leuk om verschillende kapsel te proberen. Nicole en Ingrid hebben altijd weer een leuk nieuw idee wat ik met mijn haar kan doen!.”
 

David (papa van Bente & Dewi) uit Houten:
“Ik ben heel blij met Nicole en Ingrid. Nicole knipt mijn haar inmiddels al 5 jaar en weet precies wat ik wil: een lekker makkelijk kapsel, snel geknipt met een kopje koffie en even bijkletsen. En ze zorgt ervoor dat ik af en toe wat anders probeer.”
 


Ineke van Driel uit Houten:
“Heerlijk zo’n grijs koppie dankzij de dames van Kapsalon Lekker Haar! Nu durf ik het aan om zonder geverfd haar door het leven te gaan.
Dank jullie wel!”

Bartjan over Kapsalon Lekker Haar

Bartjan uit Houten:
“Ik kom nu al een tijdje bij Lekker Haar en het bevalt meer dan prima! Waarom? 2 vlotte dames die je helpen, altijd tijd voor een praatje, bakje koffie erbij en een goede prijs voor een knipbeurt! Daarnaast is het erg handig dat je via internet je afspraak kunt maken en je krijgt ook nog netjes per email een reminder: wat wil je nog meer?! Kortom: door Lekker Haar zit m’n kapsel “wonderbaar”!


Carla Prick over Kapsalon Lekker Haar

Carla uit Houten:
“Al jaren kom ik bij kapsalon Lekker Haar in Houten. Nicole is een hele fijne kapster, omdat ze zo enthousiast is over haar werk en altijd wel weer een goed idee heeft maar tegelijkertijd mijn eigen wensen ook serieus neemt. Nog nooit ben ik zelfs maar een klein beetje ontevreden weggegaan. Ik ga altijd netter gekapt weg dan wanneer ik thuis de deur uit ga. Die tevredenheid komt ook door de persoonlijke aandacht en de betrokkenheid.”

“Mijn kinderen zijn alle drie ook enthousiast. Eerst werden zij altijd geknipt door Nicole, maar nu Ingrid er is, heeft zij dat overgenomen. En ook Ingrid vinden wij allemaal een hele leuke, warme meid en een goede kapster.”

“Wij blijven dan ook onze afspraken ruim van tevoren maken bij hen!”


Floor over kapsalon Lekker Haar

Floor uit Houten:
“Spannend! Een nieuw kapsel (stuk korter) voor het eerst in mijn leven highlights en dat alles bij een nieuwe kapper die ik niet kende in Houten. De website sprak aan en na binnenkomst voelde ik me snel op mijn gemak. Ingrid heeft mij met veel zorg geknipt en gekleurd en zie het resultaat! Ik ben er erg blij mee. Bedankt! “


Erik over kapsalon Lekker Haar

Erik uit Houten:
“Ik word niet alleen perfect geknipt, maar het contact met Nicole of Ingrid is altijd plezierig en persoonlijk. Nicole en Ingrid nemen altijd de tijd voor je. Het is kleinschalig en daardoor heel persoonlijk. Ik kom altijd tevreden weer naar huis met een goedgeknipt kapsel. Niet onbelangrijk, mijn vrouw is ook altijd erg tevreden.”


Mevrouw van Wijngaarden over kapsalon Lekker Haar

Mevrouw van Wijngaarden uit Schalkwijk:
“Sinds de opening van de Kapsalon ben ik als klant niet meer weggegaan. Ik kom tevreden binnen en ga vervolgens tevreden met mijn haar naar huis. Wat ik ik heel fijn vind, is dat er veel aandacht en tijd aan je besteed wordt. Je wordt persoonlijk behandeld en dat is wat je graag wenst.” 


  Renske over kapsalon Lekker Haar

Renske uit Werkhoven:
“In het verleden vond ik het vervelend om naar de kapper te gaan. Ik had vaak de indruk, dat de wensen die ik had voor mijn kapsel niet goed werden vertaald naar mijn ‘nieuwe coupe’. Verder kon ik me storen aan de oppervlakkige gesprekjes die de kappers – wat dwangmatig-  met mij voerden. Sinds een aantal jaar kom ik bij kapsalon Lekker Haar. Ik ben heel tevreden over de manier waarop mijn haar geknipt wordt en met de kleuradviezen die ik krijg. Hier heb ik het idee, dat er écht met mij mee wordt gedacht en dat er ruimte is voor persoonlijke aandacht.”

Brenda over kapsalon Lekker Haar
Brenda uit Houten:
“Ik vind naar de kapper gaan heerlijk! Lekker tutten, theetje doen en natuurlijk mijn haren laten knippen. Er wordt altijd naar mijn wensen geluisterd en met de ervaring van Nicole aangevuld. Laatst heb ik lang getwijfeld over een pony knippen. Uiteindelijk heb ik het toch gedaan op advies van dames uit de kapsalon. Zo veel leuke reacties gehad.  Ook thuis kan ik altijd nog een beetje nagenieten. Dat doe ik met de producten uit de salon. Mijn haar wordt er heel mooi van en het ruikt zo lekker.”