Klanten aan het woord

Wat zeggen onze klanten over Lekker Haar?

Hieronder vindt u reacties van enkele van onze klanten over ons en de wijze waarop we werken.

Annemarie
Annemarie uit Houten:
“Ik kom al ruim 8 jaar bij Kapsalon Lekker Haar.
Er hangt hier altijd een goede sfeer en het is gezellig met de meiden!
Ik ga altijd super tevreden de deur uit!”


oktober 2014 084
Erwin Leber uit Houten:
“Ik kom al zeker 6 jaar minimaal elke maand bij Kapper Lekker Haar. Voor mij zijn de ruime openingstijden helemaal top. Als ondernemer is het prettig om buiten de normale kantoor- tijden naar bijv. de kapper te gaan. Mijn voorkeur gaat uit om door Nicole te worden geknipt,

zij verstaat haar vak, is altijd gezellig en enthousiast ( hoe vroeg het ook is ). Tevens verdienen zij ook een hele dikke pluim, want er worden jaarlijkse div. goede doelen gesteund. ( zie website ) Ga zo door dames. Groetjes Erwin.


Maria

Maria van Doorn uit Houten:
“Al bijna 10 jaar kom ik bij Nicole. Ze knipt erg goed en laat de klant in zijn waarde.”


oktober 2014 087

Koen Gerritsen uit Schalkwijk:
“Hallo, ik ben Koen Gerritsen uit Schalkwijk. Ik vind het leuk om bij Nicole naar de kapper te gaan want dan krijg ik altijd een snoepje. Ook vind ik het leuk om expres niet stil te zitten om Nicole te plagen en dat lukt altijd!!”


Willy uit Houten:

“Met veel plezier kom ik bij lekker haar, nog nooit niet blij naar huis gegaan! Ik gebruik ook graag de producten van Joico, zelf ben ik werkzaam bij parfumerie Douglas en ken ik het belang van goede verzorging voor huid en haar. Denk ook eens aan een masker voorje haar, kost weinig tijd, geeft direct een mooi resultaat en bovendien heb je lang plezier van het effect.”


Renate uit Schalkwijk:

“Het is fijn om hier naar de kapper te gaan. Ze knippen het mooi en werken het netjes af door het nog even in model te brengen. Altijd een leuk en gezellig praatje met eventueel wat te drinken. Echt helemaal top! Ik kom hier al bijna 5 jaar en ga hier voorlopig niet weg.” 


David uit Houten:

“Ik ben heel blij met Nicole en Ingrid. Nicole knipt mijn haar inmiddels al 8 jaar en weet precies wat ik wil: een lekker makkelijk kapsel, snel geknipt met een kopje koffie en even bijkletsen. En ze zorgt ervoor dat ik af en toe wat anders probeert.”

Carla uit Houten:

“Al jaren kom ik bij kapsalon Lekker Haar in Houten. Nicole is een hele fijne kapster, omdat ze zo enthousiast is over haar werk en altijd wel weer een goed idee heeft maar tegelijkertijd mijn eigen wensen ook serieus neemt. Nog nooit ben ik zelfs maar een klein beetje ontevreden weggegaan. Ik ga altijd netter gekapt weg dan wanneer ik thuis de deur uit ga. Die tevredenheid komt ook door de persoonlijke aandacht en de betrokkenheid.”

“Mijn kinderen zijn alle drie ook enthousiast. Eerst werden zij altijd geknipt door Nicole, maar nu Ingrid er is, heeft zij dat overgenomen. En ook Ingrid vinden wij allemaal een hele leuke, warme meid en een goede kapster.”

“Wij blijven dan ook onze afspraken ruim van tevoren maken bij hen!”